Selasa, 09 Oktober 2012

Survivor 25 - Philippines


Survivor telah kembali yeah!!! season 25 telah pun ditayangkan di kaca tv. bukan di Malaysia tapi di Amerika sana huhuh. aku memang kipas susah mati siri tv nih. best

Setelah 12 tahun,  Survivor kembali dengan season yg terbaru. kali ini mereka berkampung di Filipina bagi merebut US$1juta...memang kayalah pemenangnya

Seramai 18 peserta dan dibahagikan kepada tiga puak iaitu Kalabaw, Matsing dan Tandang. dalam siri kali ini tiga bekas peserta yg terpaksa menarik diri kerana kecederaan dari musim2 yg terdahulu kini kembali iaitu  Michael Skupin (Australian OutbacK), Jonathan Panner(Coock Island dan Micronesia) dan Russel Swan (Samoa)

baru tiga episod ia ditayangkan. malam ini episod keempat akan ditayangkan di US. dalam tiga episod yg lepas tiga game telah berlangsung. tiga kali jugalah immunity idol menjadi rebutan. malangnya puak Matsing yg diketuai oleh Russel Swan kalah kesemua tiga game kekeke kesian maknanya tiga ahlinya terpaksa ditendang keluar. dengan hanya tinggal tiga anggota mereka akan kembali beraksi malam ini.

mampukah Matsing berlawan atau team mereka akan dibubar dan mereka akan diserapkan kedalam puak Kalabaw dan Tandang.....tak sabar nak tengok

kalau korang nak layan boleh masuk ke website nih sebab di Malaysia belum lagi ditayangkan

http://www.free-tv-video-online.me/

dari season 1 hingga terbaru season 25


bukan saja Survivor, banyak lagi siri tv dan movie yg disiarkan...

bak kata Nora Danish..kita enjoyyy!!!!!


0 komentar:

Posting Komentar


Top