Minggu, 11 Maret 2012

Gambar bogel Melia Aimelia

heboh di blog dan akhbar mengenai gambar bogel seorang pelakon bernama Melia Aimelia. mula-mula dengar berita ni aku ingatkan pelakon ni dari Indonesia rupa- rupanya dia orang Malaysia.

siapa Melia Aimelia nih? aku tak kenallah dia ni namanya pon tak pernah dengar

menurut pihak yang mendedahkan gambar itu Nor Hamzie Hambali pemilik blog rotikaya.com, dia mempunyai bukti dan tidak pernah melakukan superimpose terhadap gambar bogel itu.

“Kami ada video gambar bogel milik Melia yang diberikan seorang aktor terkenal sebelum ini. Lantas sebagai penyelia sebuah laman sesawang gosip artis hiburan, kami melaporkannya kata Nor Hazmie lagi seperti yang dilaporkan dalam Harian Metro hari ini.

Melia pulak menafikan itu gambar dirinya dan sanggup bersumpah dan mengatakan ianya fitnah semata-mata.


kalau korang nak tengok gambar tu cuba tanya Pakcik Google. aku malas nak post kat sini

dikatakan Melia nih pelakon filem Karipap-karipap Cinta. best ke filem tu? aku tak pernah tengok pon. kalau karipap inti keledek atau sardin tu bestlah jugak

0 komentar:

Posting Komentar


Top