Kamis, 22 Desember 2011

Hati-hati jika menyanyi lagu It Will Rain - Bruno Mars

Bruno Mars? pernah dengar tak lagu-lagu dia? walaupun xminat tapi aku ada juga dengar.

kepada sesiapa yg suka karok, nyanyi2 lagu mamat nih tolong hayati, baca-baca lirik lagu dia tu. dalam salah satu lagu dia " It Will Rain" ada satu part tu dia sebut

There’s no religion that could save me
No matter how long my knees are on the floor

kalau nak nyanyi pon kat bahagian lirik tu jgn disebut tau...ingat tu

so, kita yg beragama islam ni hati-hati ye..bagi yg seagama dgn Bruno Mars tu lantak dialah

ini hanya satu peringatan untuk diri sendiri dan korang semua. lagu-lagu mat salleh memang banyak lirik-lirik yg boleh merosakkan.

sekadar dengar jgn terpengaruh.

0 komentar:

Posting Komentar


Top